اظهارنامه مالیاتی ساخت و ساز اشخاص حقیقی

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: مالیات اشخاص حقیقی - مشاغل › اظهارنامه مالیاتی ساخت و ساز اشخاص حقیقی
majid 2 سال پیش پرسیده
با سلام و وقت بخیر.لطفا بفرمایید اشخاص حقیقی که ساخت و ساز انجام میدهند در صورتی که ساختمان در پایان سال نیمه کاره باشد باید اظهارنامه بدهند؟ و یا اینکه اظهارنامه فقط در زمان تکمیل و فروش ساختمان باید ارسال شود؟ متشکرم
2 پاسخ
‏علی رهنما 2 سال قبل پاسخ داده است
بله مطابق ماده 77
حسابدار جوان ‏2 سال قبل پاسخ داد

با سلام ،استاد جوابتون از بله کدوم مورد بود؟ آیا هر سال حتی ساختمان نیمه کاره باشه اظهارنامه ارسال کنند؟ یا فقط با موقع فروش اظهارنامه ارسال کنند؟

‏علی رهنما 2 سال قبل پاسخ داده است
مطابق ماده 77هنگام فروش 10درصد علی الحساب ارزش معاملاتی ملک دریافت میشود که باید اظهارنامه تکمیل و سود مشخص و مالیات پرداخت شود وعلی الحساب از این مالیات کسر میشود معمولا  بعد از تکمیل ساختمان این کار انجام میشود به شرطی که 3سال از پروانه ساخت نگذشته باشد

آخرین پرسش‌های تالار