معافیت مالیات حقوق صاحب کسب و کار حقیقی

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: مالیات حقوق › معافیت مالیات حقوق صاحب کسب و کار حقیقی
مهدی 4 سال پیش پرسیده

با توجه به اینکه هزینه حقوق صاحب کسب و کار حقیقی جزو هزینه های قابل قبول به حساب نمیاد ، آیا من میتونم موقع رد کردن مالیات حقوقش از معافیت ماهیانه حقوق براش استفاده کنم یا خیر ؟

1 پاسخ
‏حسین میرزاتقی کارکنان 4 سال قبل پاسخ داده است
سلام.معافیت ماده ۸۴ تعلق میگیرد به حقوق بگیر اصلی و فقط جزو هزینه های مورد قبول نمیتوان آورد.
مهدی ‏4 سال قبل پاسخ داد

سپاسگزارم.

آخرین پرسش‌های تالار