بیمه و مالیات مدرس یا مشاور آموزشی شرکت

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: بیمه تامین اجتماعی › بیمه و مالیات مدرس یا مشاور آموزشی شرکت
شرکت انرژی پژوهان 2 سال پیش پرسیده
سلام، اگه شرکت برای آموزش پرسنل خودش یک مدرس یا مشاور آموزشی بمدت چند ماه بگیره، آیا مشمول بیمه است؟ شرکت چه اقداماتی در قبال این آموزش باید انجام بده؟ و نهایتا مالیات حق الزحمه آموزش مطابق ماده 86 معادل 10% است؟
4 پاسخ
‏علی رهنما 2 سال قبل پاسخ داده است
مشمول بیمه است  ولی مالیات نه
‏شرکت انرژی پژوهان 2 سال قبل پاسخ داده است
ضمن تشکر از حق الزحمه پرداختی به وی مالیات نباید کسر کرد؟ !!  
‏علی رهنما 2 سال قبل پاسخ داده است
اگر رابطه استخدامی دارند که باید درلیست بیمه و مالیات بیایند اینجور که مشخصه قرارداد دارند پس الزام به ثبت نام کداقتصادی کنید مشمول 16.6بیمه میشود و مالیات کسر نمیشود .نوع قرارداد را میشود کاری کرد که ظاهرا مشمول بیمه نشود ولی قبول ان از طرف بیمه صددرصد نیست
‏زهراخانی زاده 1 سال قبل پاسخ داده است
آموزشگاه زبان هستیم  همکاران  بیمه هستند آیا باز باید ۱۰ درصدمالیات رو پرداخت کنیم؟

آخرین پرسش‌های تالار