فاکتور اصلاحی در سامانه مودیان بعلت رفع عدول
درود ، فاکتور اصلاحی داخل مودیان برای مشتری ارسال کردم که فقط تاریخ عوض شده به خاطر اینکه حد مجاز فروش بنده در فاکتور اصلی خطای عدول داد و بعد از اینکه حد مجاز فروش رو بالا بردم فاکتور اصلاحی صادر کردم و داخل مودیان ارسال کردم صورتحساب رو ولی مشتری تایید نمیکنه، آیا مشکلی پیش میاد اگر تایید نکنه؟
سوالات مرتبط
- سامانه مودیان برای فروشهای متفرقه, 3 سال قبل
- معافیت مالیات عملکرد اشخاص حقیقی در صورت استفاده ازسامانه مودیان, 2 سال قبل
- صورتحساب نوع اول با کدملی خریدار حقیقی که پرونده مالیاتی ندارد, 3 سال قبل
2 پاسخ
با سلام اگر تایید نکنه بعد از 30 روز تایید سیستمی میشه البته اگه با وجود آیتم جدیدی که به سامانه اضافه شده بعد از این مهلت رد سیستمی نشه
سلام
اگر هیچ واکنشی نشان ندهند همانطور که جناب مرادی فرمودند، یا به صورت سیستمی تایید خواهد شد یا به صورت سیستمی تایید خواهد شد.
چنانچه به صورت سیستمی رد بشود، یا خود مشتری رد کنند، باید صورتحساب اصلاحی را ابطال بفرمایید تا در فروش شما محسوب نشود. سپس با هماهنگی مشتری و زمانی که ایشان را نسبت به تایید صورتحساب قانع کردید، نسبت به صدور صورتحساب مجدد اقدام نمایید.
همچنین توصیه میکنم حتما با مشتری صحبت و ایشان را راهنمایی کنید که تایید این صورتحساب اصلاحی برای ایشان از درجه ی اهمیت بسیار بالایی برخوردار هست، چون از طریق این صورتحساب اصلاحی می توانند اعتبار صورتحساب را دریافت کنند. پس بهتر است همکاری کنند.
لطفاً برای ارسال پاسخ خود وارد شوید یا ثبت نام کنید