مالیات نقل و انتقال واحدهای شهرک صنعتی

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: سایر موضوعات مالیاتی › مالیات نقل و انتقال واحدهای شهرک صنعتی
مجید 8 ساعت پیش پرسیده

با سلام و وقت بخیر.اگر یک شخص حقیقی مشمول گروه اول یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی که سند رسمی ندارد  و فقط دفترچه قرارداد داشته  را بفروشد و این نقل و انتقال فقط در دفتر شهرک ثبت شود آیا مشمول مالیات نقل و انتقال می شود؟

1 پاسخ
‏داود مرادی 1 ساعت قبل پاسخ داده است
با سلام هرگونه نقل و انتقال ملک بصورت قطعی  طبق ماده 59 قانون مالیات مستقیم مشمول مالیات به ماخذ 5% میباشد 

آخرین پرسش‌های تالار