اعتبار ارزش افزوده خریدهای غیر رسمی در سامانه مودیان
با سلام و خسته نباشید استاد فعالیت شرکت ما بازرگانی هستش اغلب شرکتهایی هم که ازشون جنس میخریم صورتحساب الکترونیکی صادر نمیکنن. به نظرتون چه راهکاری رو میشه پیش گرفت که ما اعتبار ارزش افزوده و مالیاتی رو بابت این خریدهای از دست ندیم؟
- کلید عمومی و خصوصی سامانه مودیان مشارکت حقیقی, 2 سال قبل
- رفع خطا ۰۳۳۳ ارسال صورتحساب در سامانه مودیان, 3 سال قبل
- سامانه مودیان و گرفتن توکن نرم افزاری, 3 سال قبل
سلام. در حال حاضر فقط در قبال دریافت فاکتور رسمی کاغذی که مشخصات فروشنده و خریدار (شما) در آن ذکر شده، نسبت به پرداخت مالیات ارزش افزوده اقدام فرمایید و همچنین در مهلت قانونی، فاکتورها را به تفکیک فروشنده در قسمت گزارش خرید سامانه معاملات فصلی ثبت بفرمایید تا بعنوان هزینه معتبر برای شما لحاظ گردد و از اعتبار ارزش افزوده آن استفاده نمایید.
در نهایت وقتی گزارش شما در سامانه ثبت شد، اداره امور مالیاتی، آن شرکت ها را بدلیل عدم صدور صورتحساب الکترونیکی مورد سوال و رسیدگی قرار خواهد داد.
لطفاً برای ارسال پاسخ خود وارد شوید یا ثبت نام کنید