دریافت کمک بلاعوض از طرف وزارت آموزش و پرورش

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: مالیات اشخاص حقوقی › دریافت کمک بلاعوض از طرف وزارت آموزش و پرورش
محسن هنرمند 2 ماه پیش پرسیده

سلام و احترام. اگر یک مجموعه حقوقی ثبت شده ، مثلا یک مدرسه که درآمد اصلی خودش شامل معافیت کامل ماده ۱۳۴ هست ، یک کمک بلاعوض از طرف وزارت آموزش و پرورش دریافت کرده باشه ، آیا این مبلغ کمک دریافتی شامل مالیات خواهد شد ؟؟ یا شامل معافیت هست ؟؟ مطابق کدام ماده قانونی ؟؟ . این مبلغ کمک بلاعوض در اظهارنامه عملکرد باید در کدام جدول یا قسمت ، گزارش و اظهار بشود ؟؟. تشکر.

1 پاسخ
‏داود مرادی 2 ماه قبل پاسخ داده است
با سلام درآمد اینگونه مدارس معاف هست ولی اگر کمک بلا عوضی دولت بدهد طبق ماده 119 قانون مالیات مستقیم مشمول درآمد مالیات اتفاقی میباشد 

آخرین پرسش‌های تالار