آیا از حقوق شغل دوم جانباز مالیات کسر میشود؟

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: مالیات حقوق › آیا از حقوق شغل دوم جانباز مالیات کسر میشود؟
جواد طاهری 3 سال پیش پرسیده
جانباز بازنشسته ای مجددا بصورت پاره وقت مشغول بکار شده است آیا حقوق پرداختی بابت کار دوم مشمول کسر مالیات است؟
2 پاسخ
بهترین جواب
‏حسین میرزاتقی کارکنان 3 سال قبل پاسخ داده است
سلام.جانبازان کلا از بابت مالیات حقوق معاف میباشند و هر پرداختی که به صورت حقوق باشد نیازی به کسر مالیات حقوق نمیباشد.
‏حسابنو کارکنان 3 سال قبل پاسخ داده است

سلام و وقت به خیر، طبق ماده ۵۶ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، جانبازان با هر میزان درصد جانبازی، معاف از مالیات حقوق می‌باشند، بابت اعطای معافیت مالیات حقوق هم هیچگونه محدودیتی بابت شغل اصلی یا غیراصلی یا پس از بازنشستگی یا شغل اول یا دوم یا چندم در قانون منظور نشده است.

حسین میرزاتقی کارکنان ‏3 سال قبل پاسخ داد

ممنون از جناب صدرایی عزیز

آخرین پرسش‌های تالار