اظهارنامه گروه‌های پایین تر اشخاص حقیقی

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: مالیات اشخاص حقیقی - مشاغل › اظهارنامه گروه‌های پایین تر اشخاص حقیقی
سید حامد بهبهانی 2 سال پیش پرسیده
با سلام با توجه به اصلاحیه  شماره 200/99/60 در سال 99 مربوط به اصلاح ماده 2 و 3 آئین نامه ماده 95 که عبارت " آئین نامه و تبصره  های آن حذف و متن ذیل جایگزین میشود" ؛ آورده شده است و درنتیجه  تبصره 1 ماده 2  (عدم امکان تغییر طبقه مودیان به طبقه پائین تر تا سه سال)که قبل از اصلاحیه  موجود بوده و  در این اصلاحیه حذف گردیده است  میشود نتیجه گرفت هر سال امکان تغییر طبقه به طبقات پائین تر از سال 1400 به بعد امکانپذیر است؟
7 پاسخ
‏علی رهنما 2 سال قبل پاسخ داده است
نخیر تا 3سال امکان انتقال به گروه پایین تر ندارید
‏سيد حامد بهبهاني 2 سال قبل پاسخ داده است
در اصلاحيه عينا آورده شده  ”آئین نامه و تبصره  های آن حذف و متن ذیل جایگزین میشود”
با توجه به اينكه در آئين نامه اصلاحي  ذكر شده (99) و همچنين اصلاحات بعدي تبصره مورد اشاره حذف شده است  چطور شما هنوز به تبصره حذف شده استناد ميكنيد؟!!
 
‏سيد حامد بهبهاني 2 سال قبل پاسخ داده است

در اصلاحيه عينا آورده شده  ”آئین نامه و تبصره  های آن حذف و متن ذیل جایگزین میشود”
با توجه به اينكه در آئين نامه اصلاحي  سال  (۹۹) و همچنين اصلاحات بعدي تبصره مورد اشاره حذف شده است   چطور شما هنوز به تبصره حذف شده استناد ميكنيد؟!!
  

‏علی رهنما 2 سال قبل پاسخ داده است
دوست عزیز پیام شما رودیدم  این چیزی که در عمل اجرا میشه رو خدمتتون عرض کردم و پرونده هایی که شاهد بوده و هستم اگر مسلط به قوانین و بخشنامه ها هستید میتونید پی گیری کنید  
‏سيد حامد بهبهاني 2 سال قبل پاسخ داده است
سلام و عرض ادب.ممنونم از بذل توجهتان. البته شما استاد هستيد و بنده درس پس ميدم. اينكه در بسياري موارد مميزها به قانون عمل نميكنند مشخص بوده و هست اما نكته مهم اين هست كه قانون چي ميگه و ما حداقل بتونيم از اون در اعتراضاتمون مستند قانوني داشته باشيم.  حال با توجه به مطلبي كه عرض كردم آيا مواردي كه بنده درباره ماده 95 استناد كردم را تاييد ميفرماييد؟
‏علی رهنما 2 سال قبل پاسخ داده است
خواهش میکنم نه من هم اینجا هستم تا یاد بگیرم ولی در مورد این موضوع نخیر من تایید نمیکنم به نظرم این برداشت شماست
‏سيد حامد بهبهاني 2 سال قبل پاسخ داده است
سلام مجدد
جسارتا ‎؛ موردي كه بنده فرمودم برداشت شخصي نبود  بلكه متن آئين نامه اصلاح شده ماده 95 هست كه موضوع عدم امكان تغيير  طبقه بندي مشاغل تا سه سال (تبصره 1 ماده دوم قبل از اصلاحيه)، در آن حذف شده است. 
انتظار بنده اين هست كه جواب بنده را با استناد ماده قانوني و يا هر چه قانون گفته بفرمائيد.
سپاسگزارم

<p>دررروووووود بر شما دوست عزیز، کاملا با شما موافقم. متاسفانه این سایت و قسمت پرسش و پاسخش خیلی وقته دیگه به درد نمیخوره. متاسفاته آقای علی رهنما اصلا اعصاب ندارند و سوادشون هم در حدی نیست که بتونه با قانون و ماده و تبصره راهنمایی کنند، صدتا سوال دیدم و خوندم که متاسفانه راهنماییهاشون کاملا اشتباه و بر خلاف قانون هست، ایشون تجربه کاری انچنان جالبی ندارند و نداشتند . متاسفانه مقصر اصلی مالک این سایت هست که فقط ب پول فکر میکنه و دلش نمیاد دو نفر آدم کاربلد و با سواد و با دانش و مهمتر از آن خوش اخلاق که حداقل روی اعصابش مسلط باشه و دائم با هر سوال و جوابی با مردم درگیر نشه را استخدام نمیکنه اینجا به مردم کمک کنند. بهرحال من چند سال با این سایت کار میکردم و الان یکی دوسالی بود بخاطر همین علی رهنما که فوق العاده بد اخلاق هستند و اصن پاسخ دادنشون هم مبهم و نامعلوم هست و بجای پاسخ دادن صورت مسئله را پاک میکنند، دیگه ب این سایت سر نمیزدم اما اتفاقی باعث شد پیدم شما را دیدم و گقتم منم تجربه ام از این سایت و بخصوص از رهنما بگم که شاید مالکین این سایت رویه را تغییر بدند و به رویه چند سال قبلشون برگردند و از مشاوران خوب استفاده کنند. خلاصه اینکه آقای علی رهنما شما اگر اعصاب ندارید نباید اصلا پاسخ بدید و بهتره به پزشک مراجعه بفرمایید، هرچقدر سکوت کردیم درمقابل توهین ها و اظهارات زننده و تحقیر آمیز شما انگار بی فایده است، آقای صدرایی نمیدونم هنوز هستید یا خیر ، ولی اگر هستید و اگر یک درصد از لحاط وجدانی و هدف گذاری نصل سالهای قبل هستید لطفا چند نفر کاربلد و با اعصاب بذارید ، بخدا این آقای رهنمای عزیز و دوست داشتنی متاسفانه قادر نیستند در این زمینه کار کنند</p>

آخرین پرسش‌های تالار