برگشت مالیات علی‌الحساب وکلا

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: سایر موضوعات مالیاتی › برگشت مالیات علی‌الحساب وکلا
م ز 2 ماه پیش پرسیده

سلام و وقت بخیر. با توجه به این که مالیات پرداختی از طرف وکلا در قالب ابطال تمبر به صورت «علی‌الحساب» است آیا اگر در پایان سال مشمول معافیت بر درآمد شوند، مبالغی که در طول سال به صورت علی‌الحساب پرداخت کرده‌اند به آن‌ها مسترد می‌شود؟ با تشکر.

1 پاسخ
‏داود مرادی 2 ماه قبل پاسخ داده است
با سلام طبق ماده 103 قانون مالیات مستقیم مبلغ پرداختی وکلا بابت حق تمبر که باطل میکنند به عنوان مالیات پرداختی علی الحساب هست و در هنگام ارسال اظهارنامه  مشخص میشود مشمول مالیات هست یا خیر اگر دارای هزینه های قابل قبول و معافیت باشد مبلغ پرداختی را میتواند مسترد کند 

آخرین پرسش‌های تالار