دفاتر الکترونیکی سال 1404
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت اساتید محترم.
در رابطه با تحریر دفاتر که بصورت الکترونیکی صورت میپذیره و سامانه بارگزاری اطلاعات از طریق my.tax هستش سوالی داشتم :
طبق قوانین تجارت تحریر دفاتر باید هر 15 روز یکبار صورت بگیره و این دفاتر که فیزیکی هستند باید تا 10 سال نگهداری شوند تا در صورت نیاز چه رسیدگی مالیاتی وچه نیاز هر ارگانی به این دفاتر ، بشه در اختیارشون گذاشت.
حال که این دفاتر فیزیکی نیستند ، آیا ارگانهای مختلفی که ممکنه در آینده به اطلاعات این دفاتر نیاز پیدا کنند با سامانه دارایی لینک هستند ؟ در غیر اینصورت این اطلاعات چگونه در اختیار سایر ارگانها قرار می گیره ؟ بر فرض شماره پیگیری ای که ممکنه پس از بارگزاری برای مودی صادر شود ، مورد قبول جهت ارائه هستند ؟
با سپاس فراوان.
سوالات مرتبط
- رد درخواست پلمپ دفاتر قانونی و راهکار شما, 4 سال قبل
- خطای فونت در بارگذاری فایل دفاتر الکترونیک, 9 ماه قبل
- ثبت رویدادهای مالی در دفاتر قانونی به تاریخ قبل از تاریخ پلمپ, 3 سال قبل
1 پاسخ
سلام.کم کم مابقی سازمان ها هم از همین دفاتر الکترونیکی پیگیری مینمایند.خیلی عجله نکنید بگذارید ابتدا مرحله اول تحریر بصورت الکترونیکی به نتیجه برسد.
ممنون از شما
لطفاً برای ارسال پاسخ خود وارد شوید یا ثبت نام کنید