معافیت بیمه تامین اجتماعی برای رزمندگان

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: بیمه تامین اجتماعی › معافیت بیمه تامین اجتماعی برای رزمندگان
مهدوی 4 سال پیش پرسیده
سلام آيا معافیتی در بیمه تامین اجتماعی برای رزمندگان وجود داره؟
Pouya6632 ‏4 سال قبل پاسخ داد

طبق ماده 56 قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران- کلیه جانبازان ایثارگران و رزمندگانی که 12 ماه سابقه جبهه دارند حقوق و مزایاشون از مالیات معاف بوده و حق بیمه شون بر عهده سازمان تامین اجتماعیه و هم چنین حق بیمه سهم کارفرما هم برای این افراد بجای 20 درصد 15 درصده

حمید ‏3 سال قبل پاسخ داد

<p>حاج آقا لطفا با مطالعه حرف بزنید تا مخاطبین دچار مشکل نشوند کجای ماده ۵۶ اسمی از بیمه آورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط مالیات رو گفته ماده ۱۳ درخصوص بیمه هست که اون هم متعلق به خانواده شهدا ، جانبازان و آزادگان هست</p>

2 پاسخ
‏farshad 4 سال قبل پاسخ داده است
سلام بله با مدارک کامل به شعبه بربد و موضوع رو بگید.شما از پرداخت ۷ درصد معاف هستید ولی سهم کارفرما به قوت خود باقیست
‏رستگار 1 سال قبل پاسخ داده است
سلام عطف به شماره دادنامه دیوان عدالت اداری : ۸۲ – تاریخ دادنامه: ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ – شماره پرونده: ۹۷۰۳۷۷۸ کلیه رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه از پرداخت 7% سهم بیمه کارگری معاف میباشند

آخرین پرسش‌های تالار