جانباز بازنشسته ای مجددا بصورت پاره وقت مشغول بکار شده است آیا حقوق پرداختی بابت کار دوم مشمول کسر مالیات است؟
2 پاسخ
بهترین جواب
سلام.جانبازان کلا از بابت مالیات حقوق معاف میباشند و هر پرداختی که به صورت حقوق باشد نیازی به کسر مالیات حقوق نمیباشد.
سلام و وقت به خیر، طبق ماده ۵۶ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، جانبازان با هر میزان درصد جانبازی، معاف از مالیات حقوق میباشند، بابت اعطای معافیت مالیات حقوق هم هیچگونه محدودیتی بابت شغل اصلی یا غیراصلی یا پس از بازنشستگی یا شغل اول یا دوم یا چندم در قانون منظور نشده است.
ممنون از جناب صدرایی عزیز
لطفاً برای ارسال پاسخ خود وارد شوید