سلام و عرض ادب. آیا کسی که فرم تبصره ماده ١٠٠ براش بارگذاری شده و مهلت تسلیم در زمان مقرر تموم بشه، جریمه هم میشه؟ یا فقط کسی که مشمول اظهارنامه ماده ٩۵ بوده (و فرم تبصره ماده ١٠٠ براش بارگذاری نشده) و مهلت تسلیم اظهارنامه براش تموم بشه جریمه میشه؟ یا هر دو؟ (یعنی چه مشمول ماده ٩۵ ای باشیم و چه تبصره ١٠٠ ای، اگر در مهلت مقرر تسلیم نکنیم، جریمه میشویم)
لطفاً برای ارسال پاسخ خود وارد شوید