مالیات عیدی کارکنانی که در اواسط سال ترک کار خوردند

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: مالیات حقوق › مالیات عیدی کارکنانی که در اواسط سال ترک کار خوردند
سلیمه 4 سال پیش پرسیده

سلام وقتتون بخیر. یکی از کارکنان در آذر ماه ترک کارش خورده عیدی در اون زمان محاسبه نشده بود در اسفند برای ثبت مالیات عیدی.چون ترک‌کار خورده شده نمیشه میزنه کارمند شما نیست.رفتم لیست اذرم اصلاح بزنم بازم میزنه کارمند شما نیست.میشه راهنمایی کنید؟ برای اسفند به عنوان غیراصلی تعریف کنم در قسمت عیدی و مزایا بزنم؟

1 پاسخ
‏حسین میرزاتقی کارکنان 4 سال قبل پاسخ داده است
سلام.بله همان در اسفند ماه بزنید.کارمند غیر اصلی فقط معافیت ماده ۸۴ شامل حالش نمیشود و بقیه معافیت ها شامل حالش میشود و میتوانید معافیت عیدی را برایشان در نظر بگیرید.
فاطمه ‏3 سال قبل پاسخ داد

سلام یعنی توی لیست اسفند فقط براشون عیدی زده بشه دیگه.

حسین میرزاتقی کارکنان ‏3 سال قبل پاسخ داد

سلام.بله فقط عیدی زده شود.حقوق دیگری وجود نداشته که بخواهید بزنید.آذر ماه ترک کار کرده است.

آخرین پرسش‌های تالار