کارمزد بورس بابت خرید کالا از بورس در بهای تمام شده کالا

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: اظهارنامه مالیاتی › کارمزد بورس بابت خرید کالا از بورس در بهای تمام شده کالا
ava 4 ماه پیش پرسیده
با سلام وقت بخیر ممنون میشم راهنمایی کنید.شرکت بازرگانی هستم که خرید کالا از بورس داشتم ایا کارمزدهای بورس که شامل کارگزاری و بورس کالای ایران و کارمزد اوراق بهادار به بهای تمام شده کالا خریداری شده اضافه کنم؟ در اظهارنامه عملکرد در جدول 11 و 8 به عنوان کالای خریداری شده طی دوره سرجمع بهای تمام شده وارد کنم؟؟
2 پاسخ
‏داود مرادی 4 ماه قبل پاسخ داده است
با سلام طبق استاندارد8 حسابداری هزینه های کارمزد و جریمه و ....نباید به بهای تمام شده ببرین  و جز هزینه های قابل قبول طبق ماده 148 مالیات مستقیم هست
‏حسین میرزاتقی کارکنان 4 ماه قبل پاسخ داده است
سلام وقت بخیر. بله دقیقا همان طور که فرمودید باید جزو بهای تمام شده کالای خریداری شده لحاظ نمایید.

آخرین پرسش‌های تالار