معافیت مالیاتی شرکتهای مستقر در پارک علم و فن آوری

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: معافیت‌های مالیاتی › معافیت مالیاتی شرکتهای مستقر در پارک علم و فن آوری
شیرین جباری 3 ماه پیش پرسیده
باسلام - شرکت ما تازه عضو پارک علم و فناوری شده (ولی هنوز دانش بنیان نشده ) از طرف پارک گفتن اگه فقط در پارک مستقر بشین میتونید معافیت مالیاتی بگیرین . میخاستم ببینم این صحت داره یا خیر ؟ ممنون
1 پاسخ
‏کیمیا خردپیشه 3 ماه قبل پاسخ داده است
با سلام و وقت بخیر بله ، با توجه به اینکه هنوز به عنوان شرکت دانش بنیان شناخته نمی شوید ، مشمول ماده ۹ قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان می شوید که مخصوص شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری (محدوده ی پارک توسط خود آن پارک اعلام می‌ شود ) است یعنی شرط استقرار برقرار است ، اما با دریافت مجوز فعالیت دانش بنیان، طبق ماده ۳ این قانون بدون شرط استقرار در پارک از معافیت مربوطه برخوردار خواهید شد.

آخرین پرسش‌های تالار