معافیت مالیات حقوق برای فرزند جانباز

تالار پرسش و پاسخ › دسته بندی: مالیات حقوق › معافیت مالیات حقوق برای فرزند جانباز
شهرام خدرزاده 4 ماه پیش پرسیده
سلام بنده فرزند جانباز ۵۰ درصد هستم و در درمانگاه غیر دولتی بصورت قراردادی کار میکنم آیا میتوانم از معافیت مالیاتی استفاده کنم و چطور میتونم این کارو انجام بدهم؟
2 پاسخ
‏داود مرادی 4 ماه قبل پاسخ داده است
با سلام  طبق ماده 56 قانون خدمات رسانی کشوری خود جانباز و ایثارگر میتواند از معافیت استفاده کند ولی برای کارفرمایی که  از خانواده های شهدا و جانبازان بالای 25% نیرو استخدام کند تا 1/5 برابر جز هزینه های قابل قبول مالیاتی میباشد و این قانون تا 5 سال با موافقت بنیاد شهید ادامه دارد
‏حسین میرزاتقی کارکنان 4 ماه قبل پاسخ داده است
سلام.خیر به شما معافیتی تعلق نخواهد گرفت.

آخرین پرسش‌های تالار