بستن هزینه ها برای ارسال دفاتر
سلام برای ارسال دفاتر الکترونیکی 6 ماهه ابتدای سال ایا باید حساب هزینه ها بسته بشن؟
سوال دوم: اینکه برای شش ماهه ابتدای سال ما فروش های کارتخوان که به مصرف کننده نهایی بوده (خریداران نقد) فروششون رو در سیستم ثبت نکردیم چون میگفتن حکم فروش داره حالا که میخوام دفاتر ارسال کنم مانده خریداران نقدم رسید دریافت هاشو ثبت کردم بستانکاره حالا میگم برای پایان هر سه ماه اگر سند حسابداری بزنم جمع کل خریداران رو بزنم که مانده خریداران نقدم صفر بشه آیا درسته و اینکه فروش ها رو ثبت نکردم مشکلی نیست؟
سوالات مرتبط
- پلمپ دفاتر قانونی فراموش شده!, 2 سال قبل
- کدینگ حساب ها در دفتر کل, 4 سال قبل
- اشتباه در تحریر دفتر روزنامه, 3 سال قبل
2 پاسخ
با سلام جواب سوال اول : شما یک گزارش بصورن کلی بگیرین و هر سر فصلی مانده داره رو در سامانه بارگذاری کنید
جواب سوال دوم : شما اگر فروش نسیه داشتین که مصرف کننده نهایی کارت نکشیده و شما هم باید در نرم افزار حسابداری به عنوان حسابهای دریافتنی ثبت میکردین و زمانی که خریدار کارت میکشه تسویه رو ثبت حسابداری کنید و حسابهای دریافتنی رو بستانکار کنید
با سلام و وقت بخیر
1.خیر. حساب های هزینه یا سایر حساب های موقت را در پایان سال مالی ببندید و در دفاتر همان دوره هم ابراز بفرمایید.
2. اینکه گفته شده فروش های انجام شده از طریق دستگاه پوز به منزله ی فروش محسوب می شود، در اصل مربوط به صورتحساب الکترونیکی است و منظور این است که رسید دستگاه پوز برای فروش های از این طریق به منزله ی صورتحساب فروش (الکترونیکی نوع سوم) است و جایگزین ثبت این فروش ها در سیستم حسابداری شما نمی باشد.
شما باید به ازای هر فروش ، سند فروش ان را نیز در همان تاریخ وقوع معامله و به صورت جداگانه به ازای هر خریدارد در سیستم خود ثبت کنید، به این ترتیب هم ثبت حسابداری شما صحیح خواهد بود هم مانده بستانکاری خریداران برطرف خواهد شد. بدون ثبت این فروش ها در دفاتر، بین دفاتر شما و فروش مندرج در اظهارنامه ی ارزش افزوده ی و اظهارنامه ی عملکردی که پس از پایان سال مالی ارسال خواهید کرد، همخوانی وجود ندارد.
بنابراین روش فعلی شما در خصوص عدم ثبت فروش ها، صحیح نمی باشد.
لطفا برای ارسال پاسخ وارد شده یا ثبت نام کنید