عدم استفاده از پول بیمه برای کمک به مشکلات بازنشستگان برای درمان
یکی از اعضای فعال در صنف بازنشستگان کارگری بیان کرد: با پول بیمه تکمیلی می توان در هر ماه یک بیمارستان یا درمانگاه در کشور ساخت. حسن مرادی این فعال صنفی در رابطه با مشکلات درمان بازنشستگان و افراد تحت پوشش تامین اجتماعی نیز نکاتی را بازگو کرد. مرادی گفت: در هر سال 2 ماه قبل از اتمام مدت زمان بیمه تکمیلی آتیه سازان، بازنشستگان با بدهی به مراکز درمانی مواجه می شوند. بنابراین در دو ماه آخر بیمه شامل این افراد نمی شود. در صورتی که تمامی آن ها حق بیمه خود را در طول این 2 ماه واریز می نمایند.
چرا با پول بیمه تکمیلی درمانگاه ساخته نمی شود؟
حسن مرادی بیان نمود: هر ساله از نظر کیفیت و کمیت تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه تکمیلی بازنشستگان کاهش می یابد. به همین دلیل بسیاری از بیمارستان های تخصصی در زمینه پرتو درمانی، چشم پزشکی، آزمایشگاه ها و … با آتیه سازان قرارداد ندارند. یا به دلیل بدهی های قبلی خدماتی جهت درمان بازنشستگان ارائه نمی دهند. مطابق با گفته های مرادی این مشکل هر ساله وجود دارد و بازنشستگان را درمانده کرده است.
او در ادامه گفت که چرا از پول بیمه تکمیلی برای رسیدگی به این موضوع استفاده نمی شود. به همین دلیل پیشنهاد داد که بیمه به جای دریافت سهام شرکت ها و کارخانه های ورشکسته به جای طلب خود بهتر است بیمارستان و یا درمانگاه از دولت بگیرد. در این صورت می توان بخش قابل توجهی از مشکلات درمانی بازنشستگان را برطرف نمود. او در ادامه صحبت های خود اضافه کرد: ماهانه حدود 7 میلیارد تومان از حساب بازنشستگان جهت بیمه تکمیلی دریافت می شود. این مبلغ در سال حدود 168 میلیارد می شود. آیا نمی توان با این مبلغ در سال حداقل یک بیمارستان یا درمانگاه ساخت. در این صورت هم سرمایه و دارای کارگران افزایش می یابد و هم وضعیت درمان آن ها بهبود پیدا می کند.