آموزش نیرویکار برای استخدام شدن در واحدهای صنفی و صنعتی
معاون وزیر تعاون و رفاه اجتماعی اعلام کرد: حدود 80 درصد از کارآموزان جهت جذب نیروی کار در واحدهای صنعتی و صنفی دوران آموزشی گذرانده اند. این مهارت آموزان توانسته اند با کسب تجربه وارد بازار کار شوند. غلامحسین حسینی نیا اظهار نمود: حدود 50.466 نفر کارآموز توانسته اند در محیط های کاری واقعی مانند واحدهای صنعتی و یا صنفی تجربه کسب کنند. از این تعداد کارآموز 80 درصد آن ها توانسته اند وارد بازار کار شوند.
جذب نیروی کار توسط دولت برای کار در واحدهای صنعتی
حسینی نیا در خصوص جذب نیروی کار شادامه داد: مهارت آموزان در 17.386 واحد صنعتی و یا صنفی به صورت تخصصی دوره های آموزشی و مهارتی گذرانده اند. او بیان نمود: از شیوه استاد شاگردی به روز و نوین با کمک ظرفیت های صنایع و همچنین صنوف برای اجرای این طرح استفاده شده است. این دوره های آموزشی معمولا به مدت حداقل یک ماه (100 ساعت) تا حداکثر 18 ماه اجرا می شوند. البته توجه داشته باشید که کارآموزان در طول دوره آموزشی مشمول قانون کار و همچنین تامین اجتماعی نمی باشند.
او با اشاره به این موضوع که کارآموزی در محیط واقعی باعث کسب تجربه و جذب نیروی کار به صورت تضمینی می شود، ادامه داد: طرح مهارت آموزی در محیط های کاری واقعی تعریف شده و اجرای آن با کمک اتاق اصناف انجام خواهد شد. این کار منجر به یک انقلاب اساسی در زمینه اشتغال می شود. حسنی نیا گفت: در اجرای این طرح از ظرفیت بخش خصوصی نیز برای ارائه آموزش استفاده می شود. با این کار مهارت آموزان می توانند در محیط های واقعی اصول بنگاه داری را بیاموزند و زمینه اشتغال خود را فراهم کنند. او در نهایت بیان کرد: مطابق با ارزیابی های انجام شده حدود 3 میلیون واحد صنفی در ایران وجود دارد که بیشتر از 1 میلیون آن ها می توانند در اجرای این طرح آموزشی نقش آفرینی نمایند.