خواسته کارگران مهار نرخ تورم است نه بالا رفتن حقوق در اواسط سال

تورم

مهار گرانی و کاهش هزینه های معیشتی اصلی ترین خواسته کارگران است

رئیس اتحادیه کارگران بیان کرد که درخواست اصلی کارگران کنترل نمودن نرخ تورم و افزایش نقدینگی است. بنابراین آن ها به دنبال افزایش حقوق نیستند و تنها می خواهند قدرت خرید در خانوارهای کارگری حفظ شود. فتح الله بیات اشاره کرد که دغدغه اصلی دولت ایجاد عدالت در پرداخت دستمزد و حقوق است. او گفت: انتظار می رود که در رابطه با موضوع دستمزد بیمه شدگان تامین اجتماعی تصمیماتی گرفته شود. از طرفی این تصمیمات باید سه جانبه بوده و هر سه جانب دولت، نماینده کارگران و کارفرما در آن حضور داشته باشند. به هیچ عنوان نباید بدون حضور نمایندگان کارگر و کارفرما تصمیمی گرفته شود. زیرا می تواند مشکلات و چالش های جدیدی به وجود آورد.

مهار تورم و گرانی به جای افزایش حقوق کارگران در اواسط سال

فتح الله بیات در خصوص تورم و خواسته کارگران بیان کرد: شورای عالی کار در سال گذشته برای کارگران سبد معیشتی 9 میلیون تومانی تعریف نمود. البته این سبد ایراد داشت و همان موقع نیز جامع نبود. با این وجود در بهترین شرایط افزایش حقوق کارگران به 6.500 میلیون تومان رسید و با 9 میلیون تومان فاصله زیادی داشت. مطابق با گفته های رئیس اتحادیه کارگران با وجود افزایش حقوق 57 درصدی کارگران، نمی توان آن را مزیت در نظر گرفت. زیرا در ماه دوم سال نرخ تورم به 57 درصد رسید و عملا این افزایش حقوق را خنثی نمود و قدرت خرید کارگران را کاهش داد.

بیات در رابطه با متناسب سازی حقوق کارمندان و بازنشستگان و دغدغه های مهار تورم اشاره نمود: دولت متوجه شده که دستمزد فعلی کارگران نمی تواند هزینه های زندگی را پاسخگو باشد. به همین دلیل در اواسط سال با لایحه متناسب سازی موافقت کرد. او با تاکید بر حفظ قدرت خرید کارگران اظهار کرد: کارگران به دنبال افزایش حقوق نیستند. زیرا هر بار که حقوق آن ها افزایش یافته، هزینه ها نیز تغییر داشته اند. بهترین حالت این است که نرخ تورم کنترل شود و قدرت خرید کارگران نیز حفظ گردد.

تصویر تیم تحریریه حسابنو

تیم تحریریه حسابنو

می‌توانید سوالات مالی و مالیاتی خود را در تالار پرسش و پاسخ حسابنو مطرح نمایید، کارشناسان ما در کوتاهترین زمان ممکن، پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

خبرهای مرتبط

آخرین سوالات
دکمه بازگشت به بالا