اصلاح دستمزد کارگران نسبت به دولت قبل افزایش 87 درصدی داشته است
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مسئله اصلاح دستمزد کارگران، مسئله تازه ای نیست. با این حال طی دو سال گذشته 87 درصد افزایش یافته است که می دانیم نسبت به دولت قبل اتفاق بی نظیر و تازه ای است.
مشکلات مربوط به دستمزد کارگران حل نشده است
علی حسین رعیتی فرد ادامه داد: ما نمی گوییم که مشکلات دستمزد کارگران رفع شده اند و دغدغه های معیشتی آنها از بین رفته اند، ولی تلاش خود را کرده ایم تا این مشکلات رفع شوند.
وی اظهار داشت: باید به مسائل مربوط به معیشت و دستمزد کارگران توجه بیشتری داشته باشیم. بسیار مهم است که امنیت شغلی کارگران تامین شود تا از این راه مسائل و دغدغه های معیشتی آنها نیز تا حدودی رفع گردد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در حال حاضر لایحه اصلاح قانون کار در دستور کار دولت می باشد. این لایحه به بررسی مواد مختلف این قانون، از جمله مواد 7، 10، 24 و 27 می پردازد. مجلس شورای اسلامی نیز در این لایحه با دولت همکاری می کند و قرار است به بررسی مسئله تعیین دستمزد کارگران به صورت منطقه ای بپردازیم.
از تمام ظرفیت ها استفاده می کنیم
رعیتی فرد تصریح کرد: ما در دولت سیزدهم تلاش اصلی خود را بر پایه رفع مشکلات جامعه کارگری گذاشته ایم. از جمله این مشکلات دستمزد کارگران و وضعیت معیشت آنان در وضعیت اقتصادی فعلی است. ما نیز از تمام ظرفیت ها برای رفع این مشکلات استفاده می کنیم.
گفتنی است طی ماه های اخیر میان دولت و نمایندگان و فعالان کارگری اختلافاتی در مورد نحوه تعیین دستمزد کارگران در سال جاری ایجاد شده است. کارگران نسبت به افزایش 27 درصدی دستمزدها معترض بوده و آن را نسبت به افزایش نرخ تورم بسیار کم می دانند. در حالی که دولت معتقد است که توانسته است با کنترل تورم، وضعیت اقتصادی را به حال ثبات در آورد و نیازی به افزایش بیشتر دستمزدها نمی باشد. با این حال برخی از فعالان کارگری به دیوان عدالت اداری شکایت کرده اند که دولت مطابق با قانون عمل نکرده است. این در حالی است که دولت نیز برنامه اصلاح قانون کار را در دست دارد و تلاش می کند برخی قوانین را تغییر دهد.