درج دو هفتم معافیت بیمه در لیست مالیات حقوق
- مالیات پرسنل پورسانتی, 1 سال قبل
- معافیت حق مسکن و بن کارگری و حق اولاد و حق ماموریت سال۱۴۰۰, 2 سال قبل
- مالیات حقوق برای کارفرما, 3 سال قبل
سلام ، یعنی مبلغ دو هفتم را از مبلغ ناخالص حقوق کم کنیم و در قسمت حقوق و مزایای مستمر در فیلد حقوق مشمول مالیات ماه جاری وارد کنیم ؟
و خود مبلغ دو هفتم رو در قسمت حق بیمه پرداختی ماده 137 وارد کنیم ؟
در ردیف قسمت حقوق و مزایای مستمر نباید ۲/۷ را از ناخالص حقوق کسر فرمایید.و در محاسبه مالیات حقوق از حقوق و مزایا مشمول مالیات هم معافیت ماده ۸۴ کسر میگردد و هم کسورات ۲/۷ بیمه.
<p>منظورم این بود ناخالص که در فیلد خودش نوشته بشه دو هفتم رو از ناخالص کم کنیم و در فیلد حقوق و مزایای مشمول مالیت در سربرگ حقوق و مزایای مستمر وارد کنیم</p>
<p>سلام. ابتدا کل مبلغ حقوق یا همان ناخالص حقوق را در ردیف اول: جمع ناخالص حقوق و دستمزد مستمر نقدی ماه جاری، وارد کنید.<br />سپس در قسمت پایین و معافیت ها، تک تک معافیت های مالیاتی حقوق را جدا گانه ثبت کنید تا برای اداره مالیات مشخص شود از معافیت هایی استفاده کرده اید.<br />دو هفتم بیمه سهم کارمند در ردیف: جمع ناخالص حقوق و دستمزد مستمر نقدی ماه جاری<br />معافیت ماده ۸۴ (۵۶ میلیون ریال + حق مسکن) در ردیف: سایر معافیتها<br />سپس جمع کلیه معافیت ها (دو سطر بالا) در ردیف: جمع معافیتها و کسورات ماه جاری<br />و در نهایت چنانچه مالیات از حقوق ایشان کسر می شود در ردیف: جمع خالص مالیات متعلّقه ماه جاری وارد نمایید.</p></p>
<p>ممنون از توضیحات کاملتون عکس ارسال کردم براتون اشتباهم فکر میکنم اونجاست که در قسمت حقوق و دستمزد مشمول مالیات ماه جاری من با کسورات( دو هفتم و حق مسکن و ماده 84 ) مبلغ منفی میشه و من باید صفر وارد کنم درست فهمیدم ؟</p><p>و در سایر معافیت ها هم هم مبلغ 650 و 5،600 رو جمع کنم وبزنم</p>
اگر حقوق ایشان 58 میلیون ریال است، با توجه به این معافیت ها، مشول کسر مالیات حقوق نمی باشد.
هیچ اشکالی ندارد اگر جمع معافیت های مالیاتی از جمع حقوق بیشتر باشد.
معافیت ماده 84: 56 میلیون ریال
حق مسکن 6 میلیون و 500 هزار ریال
دو هفتم بیمه سهم کارمند: 1177950 ریال
ممنون از شما
با این حساب در قسمت حقوق دستمزد مستمر مشمول مالیات ماه جاری باید صفر وارد کنم ؟ با جمع معافیت هایی که فرمودین
خیر. در اون قسمت همان مبلغ حقوق ناخالص ردیف اول را وارد کنید چون کلیه ایتم های آن مشمول مالیات است.
سپس پس از وارد کردن معافیت ها در ردیف هایی که گفتیم. مالیات متعلقه ماه جاری را صفر وارد کنید.
خواهش میکنم. بله تا اینجا درسته.
بنده از نرم افزار سالاری استفاده نمیکنم و چون تعداد پرسنل شرکتمون کم هست، لیست رو بصورت آنلاین آماده میکنم و روی سایت تغییرات میدم.
لطفا از شیت آخر نرم افزار سالاری به رنگ قرمز با عنوان محاسبه مالیات متعلقه هم عکس بفرستید.
برای شیت های دیگه چیزی وارد نکردم و در شیت محاسبه مالیات متعلقه پس از اعمال بخشودگی (چیزی که برداشت کردم : فقط حق مسکن و دو هفتم رو کم کردم ) سطر اول رو به این صورت پر کردم ممنون میشم راهنمایی کنین
مشکلی نیست. لطفا تمام آیتم ها رو در این شیت صفر وارد کنید.
بنظر بنده برای شرکت هایی که تعداد پرسنل کم هست، لیست آنلاین خیلی راحت تر از نرم افزاره.
متوجه شدم پس اینجا هم باید صفر باشه خیلی ممنونم
پس لیست آنلاین انجام میدم چون واقعا خیلی برام سخته
فقط یک سوال ما چند ماهه بیمه کارمندانمون رو رد میکنیم ولی لیست مالیات رد نکردیم الان من اگر بخام رد کنم به چه صورته ؟ خودم میتونم ؟ جریمه رو چجوری باید پرداخت کنم ؟
فقط اینکه میفرمایید چرا باید شیت آخر صفر باشه ؟ چون قسمت اول نوشته قبل از معافیت سالانه ؟
شما بابت ماه هایی که تاخیر داره. به ترتیب لیست تهیه کنید و در سایت اعلام کنید. نهایتا جریمه تاخیر در اعلام و تاخیر در پرداخت متوجه شرکت شما هست که تا حد زیادی قابل بخشودگی میشه.
ممنونم از شما
ببخشید اگر یک کارمند بین سال ترک کار کرده ( طبق کارکرد حساب کردبم) و ما 2 میلیون نومان عیدی و 2 میلیون تومان سنوات دادیم برای معافیت هاش هم برای ماده 91 همون مقدار دو میلیون را باید بنویسیم درسته ؟
بعنی اول در سامانه آنلاین که فرمودین مقدار عیدی و سنوات رو مینویسیم و پایین هم همون مقدار رو کسر میکنیم
بله برای سنوات پایان کار معادل همون مبلغی که در بالا می نویسید، در پایین هم قسمت بند 5 ماده 91 همون مبلغ رو بعنوان معافیت سنوات وارد نمایید.
برای معافیت عیدی بنده نظر قطعی ندارم، مبلغ معافیت عیدی برای کارمند با یکسال کارکرد معادل 56 ریال می باشد، حال می توان مبلغ 56 میلیون ریال کامل در نظر گرفته شود یا اینکه 56 میلیون ریال را به نسبت ماه های کارکرد لحاظ کنید. برای مثال اگر 6 ماه کارکرد دارن نصف 56 میلیون ریال معافیت عیدی شامل ایشان می شود و در قسمت بند 10 ماده 91 مبلغ آن را وارد نمایید.
متوجه شدم ، بله مثلا این کارمند ما ۵ ماه کارکرد داشته و الان ۲ و ۳۰۰ تومان عیدی بهشون دادیم همون مقدار ۲ و ۳۰۰ رو میتونم به عنوان معافیت بند ۱۰ ماده ۹۱ در قسمت خودش وارد کنم
بله معافیت عیدی برای ۵ ماه کارکرد، همان مبلغ ۲۳ میلیون ریال است.
اما مبلغ عیدی پرداختی به کارمندی که ۵ ماه کارکرد دارد و با حداقل حقوق قانون کار سال ۱۴۰۱ محاسبه شود، برابر ۳/۴۸۳/۱۲۵ تومان می باشد.
بله درست میفرمایید
نکته ای که من الان یادم اومد من در لیست بیمه این کارمند عیدی و سنواتش رو وارد نکردم چون گفتم مشمول بیمه نیست ، الان مشکلی پیش میاد که در مالیاتش رد کنم ؟
خیر مشکلی نیست.
خدا خیرتون بده ممنونم همین کارو میکنم
اگر خب حالا که در لیست بیمه رد نکردم در لیست مالیات هم رد نکنم مشکلی ایجاد میشه ؟
خواهش میکنم. ما اینجاییم که به هم کمک کنیم و مطلبی یاد بگیریم.
مواردی که همیشه در لیست حقوق هست و به کارمند پرداخت میشه، بعنوان مزایای مستمر شناخته میشه.
مواردی که در طول سال بصورت موردی ممکنه یک یا دو بار پرداخت بشه بعنوان غیر مستمر شناخته میشه.
شما هم اینکه شیت مستمر رو کامل کردید کافیه.
در ضمن در همین سایت حسابنو یک پست آموزشی 7 قسمتی در خصوص ارسال انلاین لیست مالیات حقوق هست و بنده از طریق تماشای همین هفت قسمت نحوه ارسال لیست رو یاد گرفتم. آدرسش رو میفرستم.
https://hesabno.com/salarytax/
خدا خیرتون بده ممنونم واقعا کمک بزرگی کردین من خیلی مشکل داشتم
لطفا برای ارسال پاسخ وارد شده یا ثبت نام کنید