دریافت ارزش افزوده در قرارداد حق العمل کاری

تالار پرسش و پاسخدسته بندی: سامانه مودیان و پایانه‌ فروشگاهیدریافت ارزش افزوده در قرارداد حق العمل کاری
علی سلیمانی پرسیده شده در 10 ماه پیش
سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید در قرارداد حق العملکاری فروش کالای شرکتها، اخذ مالیات ارزش افزوده و پرداخت اون به دارایی برعهده ی حق العملکار است که صورتحساب را صادر میکند یا بر عهده آمر است؟ روال انجام کار در سامانه مودیان به چه صورت است؟ سپاسگزارم.
سوالات مرتبط

1 پاسخ
داود مرادی 10 ماه قبل پاسخ داده شده
با سلام بر عهده آمر میباشد چون حق العملکار فاکتور را برای خریدار صادر میکند و همان فاکتور ها در کارپوشه آمر یا فروشنده قرار می‌گیرد به عنوان فروش  حق العملکار یه فاکتور برای آمر ارسال می‌کند جهت کارمزد  حق العملکاری 
سیاوش خسروی 9 ماه قبل پاسخ داده شده

با سلام
اگر حق العمل کار فروش های انجام شده را در سامانه مودیان ثبت نکند و برای آمر ارسال نکند تکلیف چیست؟ یا اگر بدون هماهنگی در 169 ثبت کند و اطلاع ندهد چه اتفاقی می افتد چون آمر اطلاعی از فروش انجام شده ندارد و بعد از اتمام ارسال معاملات فصلی فقط قابلیت پیگیری دارد.

دکمه بازگشت به بالا