اصلاح صورتحساب رد شده توسط مشتری در سپیدار
سلام
فاکتور فروش من به درستی توسط مشتری رد شده،حالا من باید در سپیدار و هم در مودیان چکار کنم؟
نکته:در سپیدار زیر سیستم مودیان را دارم.
خیلی ممنونم
سوالات مرتبط
- گواهی مهر سازمانی بدون فایل csr, 2 سال قبل
- مالیات عملکرد فروش نسیه, 8 ماه قبل
- واحد کالا در سامانه مودیان, 2 سال قبل
2 پاسخ
سلام
همانطور که استاد مرادی فرمودند باید اصلاحات اعمال بفرمایید، طریقه ی اصلاح در سامانه ی مودیان به این صورت هست :
اگر دلیل رد صورتحساب توسط خریدار جزو مواردی است که شامل صورتحساب اصلاحی میشود ، به طور مثال باید تعداد کالا کاهش پیدا کند یا صورتحساب عدول از حد مجاز بوده و ...(مصادیق صدور صورتحساب اصلاحی را مطالعه بفرمایید ) صورتحساب را اصلاح نموده و صورتحساب اصلاحی ارسال نمایید (البته اگر تاریخ صورتحساب مرجع در همین ۱۲ روز اخیر هست و مهلت ارسال به سامانه را دارد،به طور مثال ۲۷ مردادماه از این روش استفاده کنید، اگر تاریخ آن قبل از ۱۲ روز اخیر است ، صورتحساب رد شده باید ابطال شود و صورتحساب با تاریخ جدید صادر شود )
همچنین اگر موارد اصلاح از مصادیق صورتحساب ابطالی است ، به طور مثال باید تاریخ اصلاح شود یا اطلاعات خریدار یا کالا اصلاح شود و سایر موارد مرتبط با ابطال صورتحساب ، باید صورتحساب رد شده را ابطال و پس از اصلاحات صورتحساب جدید صادر بفرمایید .
در نرم افزار هم بسته به تغییرات صورتحساب باید برای صدور سند تصمیم گیری بفرمایید ،چون بعضی از موارد اصلاحی مصداق ریالی ندارند،مانند اصلاح صورتحساب به دلیل عدول از حد مجاز در همان تاریخ صورتحساب مرجع
اما به طور مثال برای کاهش مقادیر کالا سند برگشت از فروش به میزان کاهش یافته صادر بفرمایید یا در صورت ابطال صورتحساب ، کل مبلغ صورتحساب را سند برگشت از فروش صادر و به ازای فاکتور جدید ،سند فروش جدید صادر بفرمایید.
لطفا برای ارسال پاسخ وارد شده یا ثبت نام کنید