استفاده از دستگاه پوز غیر مرتبط با پرونده مالیاتی

تالار پرسش و پاسخدسته بندی: مالیات اشخاص حقیقی - مشاغلاستفاده از دستگاه پوز غیر مرتبط با پرونده مالیاتی
ف-صباغ پرسیده شده در 4 ماه پیش
سلام وقت بخیر آموزشگاه زبان که شخصیت حقیقی است و پرونده بصورت انفرادی می باشد. این آموزشگاه 2 دستگاه پز دارد که یکی بنام صاحب پرونده و دیگری بنام همسر ایشان که نقشی در آن پرونده ندارند. از آنجاییکه هر دستگاه پز پرونده ای جداگانه محسوب میشود آیا باید این پرونده از حالت انفرادی در بیاید و تبدیل به مشارکتی شود؟ برای دستگاه پز همسر صاحب پرونده که اسمی از ایشان در پرونده آموزشگاه نیامده مالیات زیادی روی دستگاه پز ایشان آمده، آیا میشود اثبات کرد که این 2 پرونده بهم مربوطن ؟ و کلی هزینه از این حساب برای آموزشگاه صورت گرفته ؟ یا اینکه برای سال 1402 نمیشه کاری کرد و امسال پروندرو مشارکتی کنند تا برای 1403 مشکلشون کمتر بشه ؟
سوالات مرتبط

3 پاسخ
داود مرادی 4 ماه قبل پاسخ داده شده

با سلام به نظر بنده دستگاه پوز که به نام خانمتان میباشد را غیر فعال کنید چون حتی اگر پرونده مشارکتی تشکیل بدهید از یک معافیت بیشتر نمیتوانید استفاده کنید

علی رهنما 4 ماه قبل پاسخ داده شده
پوز را در وسط سال غیر فعال نکنید مگر اینکه مفاصا حسابش را گرفته باشید برای سال 1402 هم بستگی دارد کدومش امکان استفاده از تبصره 100دارد و شما قبول دارید یانه؟ولی راه دارد کامل توضیح دهید تا راهنمایی مناسب و کامل بگیرید
فرشته 4 ماه قبل پاسخ داده شده

با سلام خدمت شما استاد عزیز.
1 – این پرونده حقیقی و انفرادی می باشد و یک آموزشگاه زبان انگلیسی است .
2 – تمام حسابهای موجود مشارکتی هستند و اصلا حساب جداگانه ای وجود نداره و فقط پرونده بنام خانم و با اطلاعات هویتی ایشون و بصورت انفرادی هستش. یکی از دستگاه پزها بنام خانم و یکی از دستگاه پزها بنام آقا هستش و تمامی درآمدها بین این دو حساب گردش دارد و هزینه ها نیز از هر دو حساب خارج شده .
3 – حساب بانکی متصل به هر دو دستگاه پز ۲ حساب متفاوت است که هردوی آنها مشارکتی و بنام این زوج هستند .
4 – ازآنجاییکه برای هر دستگاه پز ۱ پرونده مالیاتی جداگانه ایجاد شده ناچارا مجبور به ارسال ۲ اظهارنامه می باشیم ولی آیا می شود هزینه ها و درآمدهای انجام شده به دستگاه پز آقا را به این آموزشگاه ارتباط داد ؟ در غیر اینصورت تمام ورودیهای دستگاه پز ایشان مبنای درآمدی خواهد داشت و مالیات زیادی برای آقا ایجاد می گردد.
5 – از طرفی فعالیتهای آموزشی نرخ صفر هستند و البته طبق قوانین فعالیتهایی که مجوز از فنی حرفه ای گرفته باشند شامل این موضوع می باشند ولی در نهایت امکان گرفتن این معافیت برای دستگاه پز خانم که دارای مجوز از آموزش و پرورش می باشد بعد از صدور برگ تشخیص هم تا حدودی امکان پذیر می باشد و اما در مورد دستگاه پز آقا که هیچگونه مجوزی برای دستگاه پز خود ندارد و صرفا این پرونده بدلیل خرید دستگاه پز ایجاد شده است چطور ؟
6 – حال دستگاه پز آقا که نه مجوزی بنام ایشان است و نه هیچ مورد دیگری را چه میشود کرد که دچار مالیاتهای هنگفت نگردد ؟ و در نهایت بشه اثبات کرد که این دو دستگاه پز مربوط به یک فعالیت هستش؟
بهترین راهکارو لطفا بفرمایید تا در اظهارنامه 1402 به مشکل نخوریم و اینکه 1403 هم این دستگاه پزها فعال هستند . چه باید کرد ؟

…..
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

علی رهنما 4 ماه قبل پاسخ داده شده
آموزشگاههای زبان برعکس فعالیتهای آموزشی ورزشی دیگر هیچ معافیتی ندارند و مجوز از هرکجا که باشد هم تاثیری ندارد پرونده سال 1402 از اول هم میدونستید 2تا پرونده دارید به نظر من باتوجه به مستنداتی که دارید 2 راه حل دارید که در هر صورت طی یک نامه به حوزه خود این موارد را کتبی بنویسید و شماره دبیرخانه بگیرید که بعدا استفاده کنید راه اول که ریسک کمتری دارد برای هر 2پرونده اظهارنامه عادی ارسال کنید و به نسبت درآمد هزینه ها را در هر 2 اعمال کنید توجه داشته باشید ضریب اینتاکد اموزشگاه زبان در امد کل اموزشگاه منهای حقوق تایید شده سازمان امور مالیاتی  22درصد است پس مهم است که لیستهای حقوق در سامانه دارایی هم بارگذاری شده باشد واگر نشده است که الان انجام دهید راه دوم که ریسک دارد و بستگی به دعوت شما برای دفاع و سلیقه ممیز دارد این است که پرونده اقا اظهارنامه با عدد 1ریال ارسال شود و اظهارنامه خانم کامل انجام شود و با استناد به نامه بالا بتوانید دفاع کنید برای 1403تا مرداد این کار انجام شده است اگر ممیز راضی شود اظهارنامه میاندوره ای بپذیرد و مفاصا دهد  و حسابشان هم بعد از مفاصا حساب مسدود و پرونده غیر فعال شود و یک پرونده اشتراکی با اتصال هر دو پوز به پرونده جدید تشکیل داده شود غیر فعال کردن بدون هماهنگی دردسر دارد
فرشته 4 ماه قبل پاسخ داده شده

خیلی لطف کردید آقای رهنما …
واقعا سپاس گذارم از راهنمایی کامل شما .

دکمه بازگشت به بالا