ثبت جدول پرداخت در خرید سامانه مودیان
سلام وقت بخیر
شرکت به ما اعلام کرده بود از 20 مرداد ماه فروشش رو به ما نسیه ثبت خواهد کرد چک رو پاس کردیم امروز می خواستم جدول پرداخت رو پر کنم در قسمت خرید داخلی فاکتور رو نمایش نمیده . علتش چی هست؟
ممنون می شم بفرمایید
سوالات مرتبط
- سامانه مؤدیان و پایانه فروشگاهی برای فروش به مصرف کننده, 2 سال قبل
- نحوه ارسال صورتحساب سامانه مودیان برای خدمات کارمزدی, 3 سال قبل
- عبور از حد مجاز ماده 6 سامانه مودیان مالیاتی, 3 سال قبل
2 پاسخ
با سلام باید فروشنده صورتحساب نسیه رو در سامانه براس شما ارسال کنه و شما به عنوان خریدار تایید کنید و در مرحله بعد به همان میزانی که چک پاس میشود جدول پرداخت تکمیل کنید
با سلام
اگر تا قبل از امروز، صورتحساب را در کارپوشه ی خود مشاهده کرده بودید، ممکن است عدم نمایش فاکتور به ایراد موقتی سیستم یا خطای شما در انتخاب فیلترهای جستجوی فاکتور مربوط باشد (به طور مثال فصل صحیحی را انتخاب نکرده اید)
می توانید با فیلترهای جستجوی مختلف مانند شناسه ملی فروشنده مجدد جستجو بفرمایید و یا از فروشنده شماره یکتای مالیاتی صورتحساب را دریافت و بر این اساس جستجو نمایید.
اگر هم تا قبل از امروز صورتحساب را در کارپوشه چک نکرده اید، ابتدا مطمئن بشوید فروشنده صورتحساب برای شما صادر کرده باشد.
لطفا برای ارسال پاسخ وارد شده یا ثبت نام کنید