تسویه سنوات خدمت سالیانه
- مشاغل سخت و زیان آور برای بعضی از شغلهای کارگاه, 1 سال قبل
- مشمولیت مزایای شاغل در سال 1401 با صدور بخشنامه, 3 سال قبل
- عدم رعایت ماده 57 قانون کار, 6 ماه قبل
سلام. بله در قراردادهای موقت میشود سنوات پایان خدمت را محاسبه و در همان سال تسویه کرد و جنبه قطعی دارد.
به شرطی که فرم های تسویه حساب نیز تهیه شود و به امضای کارگر هم برسد و در سال جدید، قرارداد جدید با مدت مشخص و محدود انعقاد نمایید.
در صورتیکه کارگر، بدون امضای قرارداد مشغول به کار باشد و فرم تسویه حساب نیز هر سال اخذ نشود، پرداخت ها به منزله علی الحساب می باشد و چنانچه کارگر شکایت کند، کل سنوات پایان کار را به نسبت سابقه استخدام طبق آخرین حکم حقوقی محاسبه می شود و پس از کسر علی الحسابهایی که قبلا پرداخت کرده اید، باقیمانده آن از شما دریافت می شود.
بسیار پاسخ جامع و کاملی بود
سپاس جناب رهنما
اگر ممکنه سوالتون را با جزییات بیشتری مطرح بفرمایید. بنده متوجه نشدم.
مساله اینجاست که حسابدار قبلی اصلا حساب سنوات پایان سال رو شناسایی نکرده و مسلما ثبت سیستم هم نشده . ذخیره ای هم برای پایان سال نداشتند.
سلام.اگر قرارداد موقت باشد پرداخت های سنوات در پایان هر سال قطعی میباشد اما اگر قرارداد کار از موقت خارج و دائمی باشد تمامی پرداخت ها در پایان سال های مختلف جنبه علی الحساب میباشد و براساس آخرین حقوق و مزایای به تبع شغل به تعداد سالهای کارکرد سنوات محاسبه میگردد و پرداختی های انجام شده در سالهای قبل از مجموع سنوات محاسبه شده کسر میگردد.
من از مشاور مالیاتیمون پرسیدم ایشون کفتند محاسبه مابه التفاوت سنوات خدمت در پایان سال کاری برای قرارداد های رسمی میباشد. نه قراردادهای دائم
سلام ممنون میشم پاسخ بدید
اگر سنوات در قرارداد موقت (ساعتی) برای مربیهای آموزشگاه زبان، پرداخت کنیم قرارداد در 29 اسفند تمام شود و سال بعد 15 فروردین شروع به کار بزنیم آیا سنوات پرداخت شده طبق قانون جدید سوخته تلقی میشود البته من جایی خواندم اگر در لیست بیمه برای کارمندان ترک کار بزنیم دوباره 15 فروردین شروع بکار بزنیم مشکل سوختن سنوات پرداختی برطرف میشود.
سلام و خدا قوت اگر حسابدار سند سنوات را فراموش کند که ثبت سیستم کند. راه حلی برای ثبت آن در سال آتی هست؟ آیتم سند چه کدینگ حسابهایی هستند؟
سند سنوات منظورتون چیه؟
لطفا برای ارسال پاسخ وارد شده یا ثبت نام کنید